Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Αφαιρεί Τις Ψεύτικες Εφαρμογές Από Το Windows Store

HTC One M8 for Windows

Η Microsoft υπερηφανεύεται ότι το κατάστημα εφαρμογών για Windows 8 και Windows Phone 8.x έχει αύξηση στις εφαρμογές αλλά στη πραγματικότητα λίγες είναι οι καλές. Μέσα στις ‘κακές’ εφαρμογές του Windows Phone Store υπάρχουν και πολλές παραπλανητικές οι οποίες έχουν ένα γνωστό όνομα αλλά δεν κάνουν αυτό που θα έπρεπε. Για παράδειγμα υπήρχε μια που λεγόταν «Google Chrome», είχε το λογότυπο του γνωστού browser αλλά απλά εμφάνιζε νέα για αυτόν.

Η εταιρία μετά από τόσα χρόνια ανανέωσε τη πολιτική της για να αφαιρεθούν οι παραπλανητικές εφαρμογές. Οι εφαρμογές πλέον θα πρέπει να ονομάζονται έτσι ώστε «να αντικατοπτρίζουν με σαφήνεια και ακρίβεια τη λειτουργικότητα του app» και να κατηγοριοποιούνται «σύμφωνα με την λειτουργία του app και το σκοπό του». Τέλος, το εικονίδιο της εφαρμογής δεν θα πρέπει να είναι ίδιο με άλλων εφαρμογών (υπάρχουν δεκάδες apps με το λογότυπο του Facebook και της Google).

Η Microsoft λέει ότι πολλοί προγραμματιστές έχουν συμμορφωθεί στους νέους κανονισμούς. Μερικοί όμως όχι, και έτσι οι υπεύθυνοι αφαίρεσαν περίπου 1,500 εφαρμογές με παραπλανητικό όνομα, λογότυπο και σκοπό. Όσοι αγόρασαν τέτοιες εφαρμογές θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Τέλος, οι προγραμματιστές της εταιρίας προσπαθούν να κάνουν πιο γρήγορο το τρόπο αναθεώρησης των εφαρμογών για να δημοσιεύονται πιο γρήγορα οι νέες εφαρμογές και η Microsoft προτρέπει τους χρήστες να αναφέρουν τις προβληματικές εφαρμογές με το σχετικό σύνδεσμο στη σελίδα της εφαρμογής στο Store.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: