Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Και Google Δεν Επιθυμούν Κινητά Με Δύο Λειτουργικά

Η Microsoft μαζί με τη Google συνθλίβουν τα όνειρα της Intel για το Intel Dual OS που συνδυάζει Windows με Android, καθώς καμία από τις δύο δεν θέλει τα δύο λειτουργικά στην ίδια συσκευή. Να υπενθυμίσουμε πως πρώτη φορά ακούσαμε για το Dual OS εδώ, ενώ το Asus Transformer Book Duet TD300 είναι το πρώτο που διαθέτει Dual OS για Windows και Android σε έναν υπολογιστή. Μόλις χθες διέρρευσε πως η Huawei θα κυκλοφορήσει ένα κινητό με Android και Windows Phone στην Αμερική.

Μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι η Microsoft θα ήταν θετική σε μια συσκευή με δύο λειτουργικά, γιατί θα είχαν τη δυνατότητα οι χρήστες να δοκιμάσουν το λειτουργικό της, ίσως να το κάνουν πρωτεύον λειτουργικό και αργότερα να αγοράσουν μια ‘καθαρή’ Windows Phone ή Windows συσκευή. Όμως η Microsoft δεν επιθυμεί διπλό ΛΣ γιατί θα επέτρεπε στο Android να εισβάλει στη κατηγορία των υπολογιστών όπου κυριαρχεί με το Windows. Η Google πάλι, θέλει ξεκάθαρα συσκευές μόνο με Android.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Σύμφωνα με μια σημείωση στην ASUS, η νέα πολιτική της Microsoft απαγορεύει ρητά την χρήση δύο λειτουργικών συστημάτων στους υπολογιστές με Windows. Αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος για τον οποίον κανένα PC της εταιρίας -και γενικά- με Dual OS δεν θα τα καταφέρει να βγει στην αγορά. Το μέλλον του Dual OS είναι θολό, αλλά μοιάζει αβέβαιο…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: