Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft: Σταματάει να αναπτύσσει το Skype για Windows Phone

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την υποστήριξη του Skype για όσους χρησιμοποιούν Windows Phone ή Android συσκευές με έκδοση 4.0.3 ή παλιότερη. Θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το iOS 8 και τις νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού, καθώς επίσης και τα Windows 10 Mobile. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι η Microsoft δεν έχει αναβαθμίσει όλα τα Windows Phone σε Windows 10 Mobile και για αυτό πολλοί ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα στο μέλλον.

Όσοι χρησιμοποιείτε κινητό με Windows Phone 8.1 και 8 από τον Οκτώβριο του 2016 δεν θα λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όμως θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε. Όσοι έχετε Android 4.0.3 ή παλιότερη έκδοση θα παραμείνετε στην έκδοση Skype 6.2.

Η Microsoft επίσης ανακοίνωσε ότι το Skype θα λάβει μια μεγάλη αναβάθμιση που θα αντικαταστήσει την αρχιτεκτονική peer-to-peer με την τεχνολογία WebRTC που βασίζεται στο cloud, και συγκεκριμένα στο Azure της εταιρίας. Για τον λόγο αυτό, οι επίσημες εφαρμογές για OS X και Linux θα σταματήσουν και αυτές να υποστηρίζονται, αναγκάζοντας τους χρήστες να χρησιμοποιούν τους web browsers για επικοινωνία. Στο μέλλον θα υπάρχουν επίσημες εφαρμογές μόνο για Windows, iOS και Android.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: