Η Microsoft Στέλνει Την Samsung Στα Δικαστήρια Για $6.9 Εκατομμύρια

Η Microsoft Στέλνει Την Samsung Στα Δικαστήρια Για $6.9 Εκατομμύρια

Microsoft vs Samsung

Η Microsoft αποφάσισε να στείλει ξανά τη Samsung στα δικαστήρια έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί μια μεταξύ τους συμφωνία. Στη τελευταία αγωγή της, η Microsoft ζητάει επίσης από τους Κορεάτες $6.9 εκατομμύρια.

Όλα ξεκίνησαν το 2011, όταν η Samsung υπέγραψε συμφωνητικό με τη Microsoft όπου ρητά αναφέρει να της δίνει ένα ποσό για κάθε συσκευή που πουλάει με λειτουργικό σύστημα Android. Αυτή η συμφωνία ίσχυε για εφτά χρόνια και μέσα σε αυτά τα χρόνια οι δύο εταιρίες θα μπορούσαν να ανταλλάσσουν πατέντες και η Samsung ήταν υποχρεωμένη να κυκλοφορήσει συσκευές με Windows.

Όταν όμως η Microsoft εξαγόρασε το τμήμα συσκευών και υπηρεσιών της Nokia η Samsung θεώρησε πως το συμβόλαιό τους παραβιάστηκε. Για αυτό καθυστέρησε την πληρωμή του ενός εκατομμυρίου δολαρίων και απείλησε τους Αμερικάνους να μην ξαναπληρώσει. Η εταιρία έχει σαφώς αντίθετη άποψη και για να ξεκαθαριστεί αυτό στέλνει τη κορεάτικη κατασκευάστρια στα δικαστήρια.

Τέλος, η Microsoft αναφέρει ότι εκτιμά τη συνεργασία τους και θέλει να γίνει δυνατότερη στο μέλλον. Μπορείτε να διαβάσετε την αγωγή της εταιρίας στο Scribd.com.

Πηγή: Microsoft

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.