Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Microsoft Και HTC Σε Συνομιλίες Για Windows Phone Σε Android Κινητά

HTC 8S

Αν οι αναφορές είναι αληθείς, η Microsoft είναι σε επαφή με την HTC για να φέρουν το Windows Phone στα Android smartphones της ταϊβανέζικης εταιρίας.

Σκοπός της Microsoft είναι η αύξηση του μεριδίου του Windows Phone και μάλλον επειδή θα είδε το HTC One θα θεώρησε ότι πρέπει το λειτουργικό της να μπει σε αυτό το κορυφαίο κινητό. Και για να ‘γλυκάνει’ την HTC, θα προσφέρει την άδεια για χρήση του Windows Phone σε χαμηλότερη τιμή. Έχουν δημιουργηθεί φήμες πως μπορεί να δούμε κινητό με τα δύο αυτά λειτουργικά, όμως δεν το γνωρίζουμε αυτό.

Παλιότερα είχαμε ακούσει πως η ταϊβανέζικη κατασκευάστρια εταιρία ετοιμάζει ένα HTC One με Windows Phone και σήμερα οι αναφορές Bloomberg ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να δούμε την HTC να απορρίπτει τη παραπάνω πρόταση της Microsoft και να αποχαιρετήσει την αγορά των Windows Phone, όπως είχαμε ακούσει παλιότερα. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο TechCommunity.GR για τα τελευταία νέα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: