Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

[ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ] H Microsoft Μοιράζει $2,6 Δισ. Σε Κατασκευαστές Για Δημιουργία Windows Phone Συσκευών

H Microsoft φιλοδοξεί να κάνει το λειτουργικό της σύστημα το κυρίαρχο στην αγορά και για να το πετύχει αυτό πρέπει να πείσει τους κατασκευαστές να υιοθετήσουν το Windows Phone. Έτσι, ο αμερικάνικος κολοσσός είναι έτοιμος να δώσει ένα παραπάνω κίνητρο στις υπόλοιπες εταιρίες μοιράζοντας σε αυτές το ποσό των 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η είδηση αυτή προέρχεται από τον Eldar Murtazin που μας αποκαλύπτει τα ποσά που διατίθεται να δώσει η Microsoft σε Samsung, Huawei, Sony και άλλους κατασκευαστές. Έτσι λοιπόν από το ποσό των $2,6 δις, το $1.2 δισ. πηγαίνει στη Samsung, $600 εκατ. στη Huawei, $500 εκατ. στη Sony και $300 εκατ. στους υπόλοιπους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Sony Επιβεβαιώνει Τις Ομιλίες Για Το Vaio Windows Phone

Αναμφισβήτητα τα ποσά αυτά αποτελούν ένα σοβαρό έναυσμα για τις εταιρίες να μελετήσουν την εισαγωγή τους στον χώρο των Windows Phone καθώς εκτός από τη Samsung που τα έσοδα της προέρχονται από την επικρατησή της με το Andoid OS, οι υπόλοιπες δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν τόσο καλά στις πωλήσεις με το συγκεκριμένο λογισμικό. Επιπλέον, άλλος ένας λόγος που κάνει η Microsoft το άνοιγμα αυτό είναι ότι δεν θέλει ταυτιστεί το όνομα του λογισμικού της με το όνομα της Nokia, της οποία η εξαγορά της από την αμερικάνικη εταιρία είναι στο τελικό της στάδιο.

Ενημέρωση: Η Microsoft διαψεύδει τις παραπάνω φήμες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: