Η Microsoft Σταματάει Τη Παραγωγή Του Surface 2

[ΦΗΜΗ] Η Microsoft Θα Ενοποιήσει Το Windows Phone Με Το Windows RT

Microsoft Surface

Η σειρά Surface της Microsoft τα πήγε αρκετά καλά στο προηγούμενο τρίμηνο, φέρνοντας στην εταιρία $1.1 δις σε έσοδα. Αν και δεν ξέρουμε σε πόσα κομμάτια μεταφράζεται αυτός ο αριθμός, η Microsoft αναφέρει ότι τα περισσότερα Surface που πουλήθηκαν ήταν Surface Pro 3. Κάθε φορά που πωλούταν ένα Surface 2, πωλούνταν τρία Surface Pro 3. Για αυτό δεν μας προκαλεί εντύπωση η απόφαση της Microsoft να σταματήσει τη παραγωγή του Surface 2 για να επικεντρωθεί στο νεότερο και πιο κερδοφόρο μοντέλο.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, η παραγωγή του Surface 2 σταμάτησε οριστικά και ορισμένα καταστήματα στις ΗΠΑ θα το πουλάνε μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα. Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε στο The Verge:

«We are no longer manufacturing Surface 2; however, those still eager to buy Surface should visit Microsoft Retail Stores, MicrosoftStore.com, third-party retailers and resellers for the latest availability»

Με την απόσυρση του Surface 2 πλέον δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά tablets που τρέχουν Windows RT, οπότε μαζί με τον θάνατο του tablet ήρθε και ο θάνατος και του αποτυχημένου αυτού λειτουργικού συστήματος που μόνο η Microsoft υποστήριξε μέχρι τελευταία στιγμή. Τα Windows RT ήταν ένα λειτουργικό, που έμοιαζε με τα Windows 8, για tablets με ARM επεξεργαστές και για αυτό δεν έτρεχε x86/x64 εφαρμογές που ήταν διαθέσιμες για χρόνια στα κλασικά Windows. Αυτός ήταν ακριβώς ο λόγος που απέτυχαν και ο κόσμος δεν τα επέλεξε.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.