Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Lumia 950: Το πρώτο update αποσύρθηκε λόγω προβλημάτων

Ξεκίνησαν τα προβλήματα στην ολοκαίνουργια ναυαρχίδα.

Microsoft Lumia 950

Πριν λίγες ημέρες το Microsoft Lumia 950 κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα, αλλά το πρώτο update που έλαβε του προκάλεσε προβλήματα.

Συγκεκριμένα μιλάμε για το Windows 10 Mobile, έκδοση 10586.29. Μόλις το εγκατέστησαν οι χρήστες άρχισαν να λαμβάνουν λανθασμένες ειδοποιήσεις ότι έχουν περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο. Μερικοί χρήστες παρατήρησαν ότι η εγκατάσταση του είχε κολλήσει στο 0%, ενώ άλλοι δεν το έλαβαν καν.

Μόλις άρχισαν οι χρήστες να δηλώνουν τα προβλήματά τους στη Microsoft, η εταιρία το απέσυρε λέγοντας ότι η ομάδα προσπαθεί να το διορθώσει και πρότεινε κάποιες λύσεις: όσοι λαμβάνουν τις λανθασμένες ειδοποιήσεις να τις αγνοήσουν, σε όσους έχει κολλήσει η εγκατάσταση στο 0% να το συνδέσουν με τον φορτιστή, και οι υπόλοιποι δεν πρέπει να ανησυχούν.

Τα νέα δεν πρέπει να ανησυχούν τους χρήστες, αφού σύντομα θα λάβουν ένα νέο update που θα διορθώσει τα προβλήματα, όμως για την εταιρία είναι κακά επειδή προσπαθεί να βελτιώσει τα Windows Phone και τέτοιες ειδήσεις χαλάνε την ‘εικόνα’ της πλατφόρμας. Ας ελπίσουμε ότι οι χρήστες του Lumia 950 δεν θα αντιμετωπίσουν άλλα προβλήματα στο μέλλον.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: