Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Mobile Επίσημα Κατέχει Τις Ονομασίες PureView Και Lumia

Τα ονόματα PureView και Lumia που πριν λίγους μήνες ήταν συνδεδεμένα με τη Nokia, τώρα ανήκουν και επίσημα στην «Microsoft Mobile OY», το τμήμα της εταιρίας μετά της εξαγορά του τμήματος κινητών της Nokia. Πριν από λίγες ημέρες είδαμε πως τα επόμενα Lumia θα ονομάζονται «Microsoft Lumia xxxx» και κάπως έτσι ξεκαθαρίζεται σιγά-σιγά το τοπίο.

Όπως βλέπουμε από έγγραφο, οι ονομασίες PureView, Lumia, Asha, ClearBlack, Surge και Mural, που είχαν καταχωρηθεί στις ΗΠΑ από τη Nokia, πέρασαν στα χέρια της Microsoft. Για όσους δεν θυμούνται περί τίνος πρόκειται η κάθε ονομασία, το PureView είναι για τεχνολογία στις κάμερες, το Lumia είναι η σειρά με τα Windows Phone και Windows tablet, το Asha είναι σειρά με οικονομικά κινητά (feature phones) με οθόνες αφής, το ClearBlack χαρακτηρίζει μια τεχνολογία στις οθόνες για να είναι ευδιάκριτες και κάτω από τον ήλιο και τα Surge και Mural είναι ονομασίες για κινητά που κυκλοφορούσαν παλιότερα στις ΗΠΑ.

Δεν είναι γνωστό τι σκοπεύει να κάνει η Microsoft με αυτά τα εμπορικά σήματα αλλά μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να προωθήσει τις δικές της… Lumia συσκευές.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: