Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Κοντά Στην Εξαγορά Της Mojang, Δημιουργού Του Minecraft

Minecraft

Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, η Microsoft βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων για την διεκπεραίωση εξαγοράς της Mojang. Η Mojang είναι η εταιρία που δημιούργησε το ιδιαίτερα πετυχημένο παιχνίδι Minecraft, το οποίο της απέφερε κέρδος για την περσινή χρονιά 100 εκατομμύρια δολάρια. Το ποσό της εξαγοράς αναμένεται να αγγίξει τα 2 δισ. δολάρια, χωρίς να έχουμε προς το παρόν κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις δύο εταιρίες.

Αν η εξαγορά φτάσει στην ολοκλήρωσή της θα μιλάμε για μια σπουδαία κίνηση από την Microsoft, καθώς σύμφωνα με τη Mojang οι πωλήσεις του παιχνιδιού στις κονσόλες ξεπέρασαν αυτές για PC και Mac, φτάνοντας τα 54 εκατομμύρια αντίτυπα. Ο δημιουργός του Minecraft, Markus Persson, και ιδιοκτήτης της εταιρείας ανακοίνωσε κέρδη 326 εκατομμυρίων δολαρίων για την περσινή χρονιά. Το Minecraft κυκλοφορεί για τα Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4, PC, Mac, iOS, Android, Raspberry Pi, ενώ σύντομα θα διατεθεί για το PlayStation Vita.

Σε οποιαδήποτε νέα εξέλιξη επί του θέματος, θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή: Wall Street Journal

Μοιράσου το με τους φίλους σου: