Το Microsoft Office Κυκλοφόρησε Δωρεάν Για Android

Το Microsoft Office Κυκλοφόρησε Δωρεάν Για Android

Η Microsoft κυκλοφόρησε τη σουίτα Microsoft Office για το Android και είναι δωρεάν για λήψη. Η σουίτα περιλαμβάνει τα τρία βασικά, και πιο αναγκαία, προγράμματα Microsoft Word, PowerPoint και Excel για προβολή και επεξεργασία εγγράφων στον δρόμο.

Το Office ήταν διαθέσιμο για Android από τις αρχές του χρόνου, αλλά ως ‘Preview’ έκδοση, δηλαδή beta. Τα ανανεωμένα apps είναι στη τελική τους έκδοση και προσφέρονται δωρεάν για απλούς χρήστες. Όσοι είναι επαγγελματίες και θέλουν να ανοίξουν έγγραφα από τα OneDrive for Business ή Dropbox for Business θα πρέπει να έχουν συνδρομή στο Office 365. Η Microsoft δηλώνει:

«Τα συγκεκριμένα apps έρχονται να προστεθούν στα Office Apps για τα Android tablets, ώστε να ολοκληρώσουν την εμπειρία για εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.»

Τα Microsoft Word, Microsoft Excel και Microsoft PowerPoint μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ, εδώ και εδώ αντίστοιχα. Να θυμίσουμε ότι θα έρχονται και προ-εγκατεστημένα σε πολλά tablets της αγοράς μαζί με άλλα apps της Microsoft εξαιτίας συνεργασιών που έκλεισε ο αμερικάνικος κολοσσός με κατασκευάστριες ανά τον κόσμο.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.