Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft PowerApps: Φτιάξτε Mobile Apps Χωρίς Να Γνωρίζετε Κώδικα

Η Microsoft λάνσαρε το εργαλείο PowerApps μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να φτιάξουν εφαρμογές κινητών χωρίς να γνωρίζουν προγραμματισμό. Σε αντίθεση με το παρόμοιο Windows App Studio που λανσαρίστηκε το 2013 σαν μια προσπάθεια για να αυξηθούν οι εφαρμογές των Windows 8 και Windows Phone, το PowerApps στοχεύει κυρίως τους επαγγελματίες και δημιουργεί εφαρμογές για Windows Phone, αλλά και για Android και iOS.

Με το Microsoft PowerApps οι χρήστες μπορούν να φτιάξουν από το μηδέν μια εφαρμογή κινητών ενσωματώνοντας διάφορα στοιχεία που θα βρουν έτοιμα ή μπορούν να ξεκινήσουν με ένα ήδη έτοιμο πρότυπο και στη συνέχεια να το επεξεργαστούν και να το φέρουν στα μέτρα τους. Το πιο σημαντικό, βέβαια, για τις επιχειρήσεις είναι ότι μπορούν να πάρουν δεδομένα από cloud υπηρεσίες όπως οι Office 365, Salesforce ή Dropbox και να βασιστούν σε αυτά για να φτιάξουν την εφαρμογή – για παράδειγμα εξάγοντας δεδομένα από ένα αρχείο στο Salesforce με τις επιδόσεις των εργαζομένων μπορούν να φτιάξουν μια εφαρμογή που ανά διαστήματα τους ενημερώνει για τις επιδόσεις χωρίς αυτοί να χρειάζονται να ανοίξουν το αρχικό έγγραφο.

Το PowerApps σχεδιαστικά θυμίζει το PowerPoint, οπότε όσοι είναι εξοικειωμένοι με τα προγράμματα της σουίτας Office δεν θα βρουν δύσκολο στη χρήστη και το PowerApps. Τέλος να αναφέρουμε ότι οι εφαρμογές μπορούν να εγκατασταθούν σε κινητά και tablets με Windows, Android και iOS, και οι διαχειριστές μπορούν να τις μοιραστούν με άλλα άτομα-εργαζόμενους μέσω συνδέσμου, όμως δεν είναι σχεδιασμένες για να δημοσιεύονται στα app stores (για αυτή τη χρήση υπάρχει το App Studio). Μπορείτε να μπείτε στο powerapps.microsoft.com για να ζητήσετε μια πρόσκληση και να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: