Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Μετατρέπει Τις Ιστοσελίδες Σε Εφαρμογές Για Το Windows Phone

Windows Phone WebApps

Το Windows Phone Store είναι φτωχό σε εφαρμογές και η Microsoft φαίνεται ότι βρήκε ένα τρόπο να κάνει τους προγραμματιστές να γράψουν για αυτή. Όπως δήλωσε στο ZDNet η εταιρεία, πάρα πολλά websites (του εξωτερικού) μετατράπηκαν σε εφαρμογές.

Στην ουσία η Microsoft ‘έγραψε’ κάποιες εφαρμογές οι οποίες απλά ανοίγουν στον Internet Explorer τη σελίδα – κάτι τέτοιο γίνεται και με την εφαρμογή του YouTube της Microsoft. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι οι χρήστες να διευκολυνθούν στο άνοιγμα της σελίδας, να αυξηθείς ο διαθέσιμος αριθμός ‘εφαρμογών’ του καταστήματος (για διαφημιστικούς σκοπούς) και να ενδιαφερθούν οι κάτοχοι των site ώστε να γράψουν το απαιτούμενο λογισμικό. Η κίνηση αυτή όμως εμπεριέχει ένα ρίσκο. Τα περισσότερα sites δεν έχουν ενημερωθεί από την Microsoft και δεν ξέρουμε ποια θα είναι η αντίδρασή τους.

Μόλις έχουμε νέα για την ενδιαφέρουσα κίνηση της Microsoft θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: