Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Send: Η Νέα Chat Υπηρεσία Βασισμένη Στο Outlook

Η Microsoft αποκάλυψε τον νέο chat client Microsoft Send που βασίζεται στην υπηρεσία Outlook για την ανταλλαγή μηνυμάτων. Αυτό σημαίνει ότι στη πραγματικότητα αποστέλνονται emails μεταξύ των χρηστών, και στην αρχική οθόνη εμφανίζονται οι επαφές του χρήστη στο Outlook.

Προς το παρόν το Microsoft Send είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ και στον Καναδά και μόνο σε όσους έχουν επαγγελματικές ή σχολικές διευθύνσεις email και χρησιμοποιούν το Office 365. Η εταιρία υπόσχεται πως θα το διαθέσει σε περισσότερες χώρες μέσα στους επόμενους μήνες.

Τα μηνύματα που ανταλλάσσουν οι χρήστες εμφανίζονται και στο Outlook. Η διαφορά του Outlook app με το Send είναι ότι στο Send οι χρήστες δεν χρειάζεται να βάλουν τίτλο στο μήνυμα, υπάρχουν έτοιμες γρήγορες απαντήσεις και εμφανίζονται τα emails σε μορφή συζήτησης. Η ειρωνεία είναι ότι η Microsoft το κυκλοφόρησε πρώτα για iOS και αργότερα θα το ‘βγάλει’ για Windows Phone και Android.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: