Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Microsoft SkyDrive, Λιγότερος Δωρεάν Χώρος Και Ανανεωμένες Εφαρμογές

Η Microsoft ανανέωσε τη cloud υπηρεσία της, SkyDrive, προσφέροντας πλέον λιγότερο δωρεάν αποθηκευτικό χώρο και ανανεώνοντας τις εφαρμογές της.

Το SkyDrive για Windows

Το SkyDrive για Windows

Πλέον, οι νέοι χρήστες θα διαθέτουν μόνο 7GB από τα 25GB που είχαμε μέχρι τώρα, ενώ όσοι έχουν 25GB πριν και τώρα πήγαν στα 7, μπορούν να μπαίνουν εδώ και να αναβαθμίσουν δωρεάν το χώρο τους.

Επιπλέον, η εφαρμογή του SkyDrive για Windows Phone και iOS ενημερώθηκε, και κυκλοφορήσαν νέες για τα Windows και Mac OS, τις οποίες μπορείς να τις βρεις εδώ.

Τέλος, για 20GB επιπλέον χώρου κοστίζει $10 ετησίως, ενώ τα 50GB και 100GB στοιχίζουν $25 και $50 αντίστοιχα και μπορείς να διαλέξεις ένα νέο πλάνο εδώ.

Η αναβάθμιση του δωρεάν χώρου σε 25GB

Η αναβάθμιση του δωρεάν χώρου σε 25GB

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: