Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Smartwatch Της Microsoft Θα Ενσωματώνει Αισθητήρα Kinect

Με τις περισσότερες εταιρείες να ανακοινώνουν δικά τους smartwatch, σίγουρα η Microsoft δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη. Μέχρι τώρα είχαμε φήμες ότι η εταιρεία δουλεύει σε ένα δικό της και μία φωτογραφία που έδειχνε ένα πρωτότυπο μοντέλο. Χάρη όμως στο Forbes έχουμε νέες πληροφορίες για το έξυπνο ρολόι της Microsoft.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ‘ρολόι’ που ετοιμάζει ο κολοσσός θα είναι συμβατό με όλα τα κινητά, ανεξάρτητα τι λογισμικό τρέχουν (συγκεκριμένα Android, iOS και Windows Phone). Η μπαταρία θα έχει διάρκεια χρήσης 2 ημερών χωρίς να χρειαστεί ενδιάμεση φόρτιση.

Για την κατασκευή του smartwatch επιστρατεύτηκε και η ομάδα του Kinect. Η συσκευή θα ενσωματώνει αισθητήρα κατασκευασμένο από αυτούς ώστε να μπορεί συνεχώς να καταγράφει δεδομένα για τη φυσική κατάσταση του χρήστη! Η ίδια ομάδα ασχολείται επίσης και με το λογισμικό.

Δεν ξέρουμε αν όλα όσα ανέφερε το Forbes είναι αλήθεια αλλά σίγουρα κρύβουν μια δόση αλήθειας. Εάν επαληθευτούν όμως θα μιλάμε για δυναμική είσοδο της Microsoft στην αγορά αυτή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: