Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Surface Book: Στα $3,199 Το Πιο Ακριβό

Microsoft Surface Book

Όσοι στις 6 Οκτωβρίου εντυπωσιάστηκαν από τη παρουσίαση του Microsoft Surface Book και θέλουν να το αποκτήσουν, πρέπει να ξέρουν ότι μπορεί να τους κοστίσει πολλά. Το Surface Book είναι το πρώτο (υβριδικό) laptop της Microsoft και ενσωματώνει κορυφαίο hardware, όπως Inte Core i5 ή i7 επεξεργαστή, μεμονωμένη κάρτα γραφικών Nvidia στα ακριβά μοντέλα και flash (SSD) δίσκο.

Η Microsoft έχει κοστολογήσει το βασικό Surface Book στα $1,499 (με Core i5, 8GB RAM, 128GB χωρητικότητα και Intel HD γραφικά) και το καλύτερο μοντέλο με μεμονωμένη κάρτα γραφικών (που βρίσκεται στο πληκτρολόγιο και όταν το Book χρησιμοποιείται σαν tablet χρησιμοποιεί τη μονάδα Intel HD) κοστίζει $2,699 (με Core i7, 16GB RAM και 512GB χωρητικότητα).

Τώρα αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει και ένα ακριβότερο μοντέλο διαθέσιμο, με 1TB χωρητικότητα, και όσοι το θέλουν θα πρέπει να ξοδέψουν $3,199. Αυτό έρχεται με Intel Core i7 επεξεργαστή, 16GB RAM και φυσικά με κάρτα γραφικών της Nvidia.

Όλα τα μοντέλα, με εξαίρεση αυτό με την 1TB μνήμη, μπορούν να γίνουν προ-παραγγελία στις Η.Π.Α. και οι αποστολές θα παραδοθούν μέσα στις επόμενες 6 με 8 εβδομάδες. Η έκδοση με το 1TB θα γίνει διαθέσιμη από τις αρχές του 2016.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: