Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Surface Hub: Ένα All-in-One PC 84-Ιντσών

Η Microsoft παράλληλα με τη παρουσίαση των Windows 10, Windows 10 for phones, Office 2016 και HoloLens παρουσίασε και ένα All-in-One PC, που πέρασε απαρατήρητο. Το νέο PC ονομάζεται Microsoft Surface Hub, τρέχει Windows 10 και προορίζεται αποκλειστικά για χρήση στις επιχειρήσεις.

Το Microsoft Surface Hub τοποθετείται στο τοίχο και ενσωματώνει μια γιγαντιαία οθόνη αφής 84-ιντσών με 4K ανάλυση, υποστήριξη γραφίδας και υποστήριξη πολλαπλών δαχτύλων. Διαθέτει επίσης διάφορους «εξελιγμένους» αισθητήρες που μπορούν να ανιχνεύσουν τις κινήσεις των χρηστών στο δωμάτιο, ηχεία, Wi-Fi, NFC και μικρόφωνα έτσι ώστε να προσφέρει πολλές δυνατότητες. Μερικές από αυτές περιλαμβάνουν τις επαγγελματικές βίντεο-κλήσεις μέσω του Skype for Business, την εφαρμογή OneNote που με το άνοιγμά της μεταμορφώνει το Hub σε πίνακα σημειώσεων με μηδενικό lag και τις σημειώσεις επάνω σε διαφάνειες και εικόνες.

Με το Surface Hub, ουσιαστικά, η Microsoft θέλει να βοηθήσεις τις επιχειρήσεις ‘αναβαθμίζοντας’ τα meetings τους. Μαζί με τις δυνατότητες που παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο η εταιρία θα κυκλοφορήσει και άλλες εφαρμογές για αυτό, συμβατές με τα Windows 10. Η τιμή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν αποκαλυφθεί, όμως είναι σίγουρο ότι η εταιρία θα το έχει εξοπλίσει με κορυφαία chips τα οποία θα κοστίσουν αρκετά στις επιχειρήσεις.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: