Η Microsoft Στέλνει Τη Samsung Στο Δικαστήριο Για Το Android

Η Microsoft Mobile Επίσημα Κατέχει Τις Ονομασίες PureView Και Lumia

Microsoft Hellas HQ

Η αχόρταγη Microsoft θέλει να πάει ξανά στα δικαστήρια ενάντια στη Samsung έτσι ώστε να αποφασίσει ο δικαστής αν οι Κορεάτες θα πρέπει να πληρώνουν για άδειες. Από το 2011, η Samsung πληρώνει για κάθε Android συσκευή που πουλάει ένα ποσό για δικαιώματα στο Android, αλλά μετά την εξαγορά του τμήματος συσκευών της Nokia, οι Κορεάτες πιστεύουν ότι πρέπει να σταματήσουν να πληρώνουν. Η Microsoft έχει υποχρεώσει και άλλες κατασκευάστριες εταιρίες να πληρώνουν για δικαιώματα και έτσι βρίσκει εκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό της χωρίς να έχει κάνει κάτι.

Ο David Howard, εταιρικός αντιπρόεδρος της Microsoft, έγραψε σε δημοσίευμα:

«Αφού περάσαμε μήνες προσπαθώντας να λύσουμε τη διαφορά μας, η Samsung έκανε ξεκάθαρο με γράμματα και συζητήσεις ότι έχουμε μια θεμελιώδη διαφωνία ως προς την έννοια της σύμβασης μας.»

Όλα αυτά ξεκίνησαν όταν η Samsung εκπρόθεσμα κατέβαλε το προσυμφωνημένο ποσό στην αμερικάνικη εταιρία. Σύμφωνα με την εταιρία, το ποσό δεν ήταν ολόκληρο καθώς δεν είχαν συμπεριληφθεί και οι τόκοι. Η Samsung με τη σειρά της ισχυρίζεται πως αφού η Microsoft απέκτησε μια κατασκευάστρια εταιρία κινητών, θα πρέπει να ακυρωθεί το συμβόλαιό τους.

Όσοι ενδιαφέρεστε να διαβάσετε λεπτομέρειες σχετικά με τη καταγγελία της Microsoft η οποία θα οδηγήσεις τις δύο εταιρίες στα δικαστήρια μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό PDF αρχείο. Η Samsung δήλωσε μόνο ότι θα εξετάσει τη καταγγελία.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.