Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Translator: Κυκλοφόρησε Για Android, iOS Και Ρολόγια

Η Microsoft συνεχίζει να παρέχει στις αντίπαλες πλατφόρμες τις υπηρεσίες της, και τώρα ήρθε η σειρά του Microsoft Translator να μεταφερθεί στο Android και στο iOS. Η νέα εφαρμογή μπορεί να μεταφράσει λέξεις ή/και προτάσεις σε 50 γλώσσες, συμπεριλαμβάνονται και τα Ελληνικά, να δείξει πως προφέρεται μια λέξη σε μια άλλη γλώσσα, να δείξει τη μετάφραση σε πλήρη οθόνη για να τη δει κάποιος άλλος και παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης λέξεων και προβολής ιστορικού.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Microsoft Translator, όμως, είναι η υποστήριξή του για ρολόγια. Όσοι έχουν smartwatch με λογισμικό Android Wear ή Apple Watch μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή του και με τη φωνή τους να μεταφράσουν σε μια άλλη γλώσσα. Επίσης κρατάει ιστορικό των μεταφράσεων και συγχρονίζει τις αποθηκευμένες λέξεις.

Σε σχέση με το Google Translate, υστερεί σε δύο σημαντικά πράγματα: δεν είναι δυνατή η λήψη λεξικού για offline χρήση του Translator και δεν υποστηρίζει κάτι αντίστοιχο με το Word Lens (μετάφραση σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση κάμερας). Όπως και να έχει, είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από το Google Play Store (Android) ή από το Apple App Store (iPhone).

Μοιράσου το με τους φίλους σου: