Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Smartband Της Microsoft Θα Κοστίζει €199

Samsung Gear Fit Smartband

Όπως γνωρίζουμε, η Microsoft εργάζεται στη κατασκευή μιας δικής της φορετής συσκευής για την οποία έχουν αποκαλυφθεί λίγα. Αν οι φήμες είναι σωστές, η συσκευή θα λανσαριστεί τον Οκτώμβριο, και όσο πλησιάζουμε αυτό το μήνα τόσο περισσότερες διαρροές έχουμε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, η wearable συσκευή θα είναι ένα λεπτό έξυπνο βραχιόλι (smartband) με οθόνη το οποίο θα λειτουργεί ως βοηθός για τη φυσική κατάσταση του χρήστη. Σε αντίθεση με τις αντίπαλες εταιρίες, η Microsoft θα ανοιχτεί και θα επιτρέψει στο βραχιόλι της να συνδέεται σε συσκευές Windows Phone, Android και iOS για να συγχρονίζει τα δεδομένα και να δείχνει τις ειδοποιήσεις του κινητού.

Σαν βοηθός, το βραχιόλι θα καταγράφει την αθλητική δραστηριότητα του κατόχου του, πόσα χιλιόμετρα έχει τρέξει, τους παλμούς καρδιάς του και τις θερμίδες που έχει κάψει. 11 αισθητήρες με τη τεχνολογία Kinect θα βοηθούν και αυτοί στη λήψη δεδομένων και άλλων λειτουργιών.

Η Microsoft θα προσφέρει στους προγραμματιστές και API ώστε αυτοί να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της συσκευής και να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές. Οι φήμες θέλουν τη τιμή του βραχιολιού να είναι ίδια με του Samsung Galaxy Gear που κοστίζει €199.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: