Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Δουλεύει Στη Cortana Για Windows Phone, Η Αντίπαλός Του Siri

Cortana

Το Windows Phone 8.1 θα είναι σίγουρα μια σημαντική αναβάθμιση της κινητής πλατφόρμας της Microsoft και θα καταφέρει να μπει δυναμικά στην αρένα ξανά. Αυτό όμως δεν θα μπορούμε να γίνει χωρίς τη Cortana.

Όσοι παίζετε το Halo στο Xbox θα έχετε συναντήσει την βοηθό Cortana, αυτή στη φωτογραφία. Η συγκεκριμένα φημολογείται ότι μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο Windows Phone από τη Microsoft και θα είναι σε θέση να αλληλεπιδράσει με τον χρήστη ώστε να μπορεί να εκτελεί βασικές μορφές, όπως να λέει τον καιρό, ειδοποιήσεις, συμβάντα στο ημερολόγιο και ότι άλλο μπορείς να κάνεις με το Siri στο iPhone και το Google Now στα τελευταία Android. Σε αντίθεση με αυτά τα δύο όμως, η Cortana θα μαθαίνει και τις προτιμήσεις του χρήστη ώστε να βγάζει πιο σχετικά αποτελέσματα για αυτόν.

Το Windows Phone 8.1 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014 και ήδη γνωρίζουμε τα πρώτα χαρακτηριστικά του. Η ψηφιακή βοηθός ωστόσο αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: