Εκατομμύρια Συσκευές Μένουν Χωρίς YouTube Υποστήριξη

Το YouTube Πλέον Υποστηρίζει Βίντεο Στα 60fps, Δείτε Τα Πρώτα Βίντεο

YouTube app

Εκατομμύρια συσκευές ανά τον κόσμο χάνουν την υποστήριξή τους στο YouTube καθώς η Google ανανέωσε κάποια πρωτόκολλα της. Μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται πάνω από 100 εκατομμύρια iPhone, iPad, iPod και Apple TV της Apple τα οποία δεν υποστηρίζονται από το iOS 7 και ως εκ τούτου μένουν με το παλιό λογισμικό της Google που πλέον δεν υποστηρίζεται.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του YouTube ενημέρωσε τα API (application programming interface) στην έκδοση 3 από την έκδοση 2 καθιστώντας τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν την έκδοση 2 άχρηστες. Όπως αναφέραμε, επηρεάζονται πολλές συσκευές της Apple, όπως επίσης και εφαρμογές για αναπαραγωγή βίντεο του YouTube που μπορεί να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το παλιό API.

Ανεπίσημες εφαρμογές για το YouTube συναντάμε στα Windows Phone και για αυτό οι χρήστες μπορεί να συναντήσουν προβλήματα αν οι προγραμματιστές δεν έχουν φροντίσει να ενημερώσουν τα apps τους. Εννοείται ότι η Google έχει ενημερώσει τις επίσημες εφαρμογές της (για Android και iOS) έτσι ώστε να μην συναντήσουν προβλήματα όσοι έχουν σύγχρονες Android και iOS συσκευές.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.