Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

MLS iQTalk Crystal Teardown, Αποκαλύψαμε Υποδοχή Για 2 SIM

MLS iQTalk Crystal Teardown

Το Tech Community βρήκε ένα iQTalk Crystal ενός γνωστού και με την άδειά του το ανοίξαμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να δούμε κάτι ξεχωριστό ( ποιος άλλος άλλωστε; ) όμως μόλις ξεβιδώσαμε το πίσω κάλυμμα βρήκαμε υποδοχή για δύο SIM! Το κινητό δεν διαφημίζεται για αυτή τη δυνατότητα, και ούτε φυσικά είχε σχεδιασστεί για αυτό. Η δεύτερη υποδοχή είναι καλυμμένη με το καπάκι ώστε να μην είναι προσβάσιμη από τον απλό χρήστη. Επιπλέον μόλις βάλαμε μία δεύτερη SIM μέσα για να το δοκιμάσουμε, το κινητό απέτυχε να ανοίξει επιτυχώς στο λειτουργικό – είναι προφανές ότι η MLS δεν το έχει εφοδιάσει με το κατάλληλο λογισμικό και drivers για να υποστηρίζει τη δεύτερη.

Η εταιρία αναμένεται να κυκλοφορήσει 10 μοντέλα μέσα στο έτος (διάβασε περισσότερα αποκλειστικά εδώ) και ίσως ένα “MLS iQTalk Crystal Dual SIM” στα €229 είναι καθοδόν μεταξύ 2-3 άλλων. Κατά τα άλλα -πέρα και από τα χαμηλού κόστους υλικά- δεν υπήρχε κάτι που να μας τράβηξε την προσοχή. Ακολουθούν φωτογραφίες του teardown. Να σημειώσουμε ότι δεν μπορούσαμε να βγάλουμε ξεχωριστά τα μικρά εξαρτήματα (πχ δόνηση ή μικρόφωνο) διότι ήταν όλα κολλημένα στην μητρική και έτσι θα έπρεπε να καταστρέφαμε το κινητό.

MLS iQTalk Crystal Teardown (2)

MLS iQTalk Crystal Teardown (3)

MLS iQTalk Crystal Teardown (4)

MLS iQTalk Crystal Teardown (5)

Μοιράσου το με τους φίλους σου: