MLS iQTalk King: Η MLS Ανακοίνωσε Τον Βασιλιά Της

MLS iQTalk King: Η MLS Ανακοίνωσε Τον Βασιλιά Της

MLS iQTalk King White-Black

Πριν από λίγη ώρα η MLS ανακοίνωσε μέσω Δελτίο Τύπου το νέο της κινητό που έχει χαρακτηρίσει ως βασιλιά, το MLS iQTalk King! Το κινητό έρχεται με το νέο πρόγραμμα που είχαμε γράψει αποκλειστικά, το Talk&Post for Facebook για να του μιλάς και να κάνει post στο Facebook, καθώς και να σχολιάζεις και να στέλνεις μηνύματα στο chat μέσω του ειδικού πλήκτρου Talk&Post στο πληκτρολόγιο MLS Keyboard. Επιπλέον περιλαμβάνονται οι κλασικές πλέον λειτουργιές Talk&SMS, Talk&Call και Talk&Drive που έχουμε γνωρίσει από προηγούμενα iQTalk μοντέλα. Η τιμή του iQTalk King είναι 249€, διατίθεται από σήμερα στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ, και έρχεται με δώρο τον πλοηγό με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου συνολικής αξίας 89€. Φυσικά έχεις την δυνατότητα να το αποκτήσεις φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ. Τα χαρακτηριστικά του κινητού είναι τα εξής:

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λογισμικό: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Οθόνη: 4-ίντσες, HD ανάλυση, IPS LCD
Επεξεργαστής: διπύρηνος
Μνήμη RAM: Άγνωστο
Γραφικά: Άγνωστο
Κύρια Κάμερα: 8-megapixel, LED flash, 720p βίντεο
Εμπρόσθια κάμερα: Ναι
Αποθηκευτικός χώρος: 4GB
Λοιπά: 2G/3G, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth, GPS
Μπαταρία: Άγνωστο
Διαστάσεις (Y x Π x B): Άγνωστο
Βάρος: Άγνωστο

Μπορείς να διαβάσεις όλη τη κάλυψή μας για την MLS εδώ.

Δελτίο Τύπου
MLS Πληροφορική: Κυκλοφορεί το νέο κινητό τηλέφωνο MLS iQTalk King

Την κυκλοφορία του νέου κινητού της τηλεφώνου MLS iQTalk King™ ανακοινώνει η MLS Πληροφορική. Το νέο κινητό τηλέφωνο της εταιρίας συμπεριλαμβάνει την καινοτόμα λειτουργία Talk&Post for Facebook™. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην ελληνική γλώσσα ο κάτοχος του MLS iQTalk King™ μπορεί να κάνει post στο Facebook μόνο με τη φωνή του! Απλά λέει το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο wall του. Επιπλέον το ειδικό πλήκτρο Talk&Post™ στο MLS Keyboard™, του επιτρέπει να σχολιάζει (comment) και να στέλνει μήνυμα (chat), με τη φωνή του.

Το MLS iQTalk King™ είναι εύχρηστο, λεπτό και ελαφρύ κινητό ειδικά σχεδιασμένο από Έλληνες μηχανικούς για να έχει το ιδανικό σχήμα: Είναι μικρό και μεγάλο μαζί καθώς έχει μεγάλη οθόνη 4’’ και χωράει άψογα στην παλάμη του χρήστη. Το MLS iQTalk King™ διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα. Επιπλέον ενσωματώνει όλες τις καινοτομίες που μόνο τα MLS τηλέφωνα έχουν: Το Talk&Call™ που λες το όνομα του ατόμου που θέλεις να καλέσεις και το MLS iQTalk King™ κάνει το τηλεφώνημα για σένα όπως κι αν έχεις περάσει την επαφή σου. Το Talk&SMS™ που λες το κείμενο του μηνύματος και το MLS iQTalk King™ γράφει το μήνυμα και το στέλνει για σένα. Το Talk&Drive™ που του λες που θέλεις να πας και σε πηγαίνει στον προορισμό σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η καινούρια εποχή επικοινωνίας που ξεκίνησε με το MLS iQTalk™ συνεχίζεται! Με τη δύναμη της φωνής σου, ότι λες γίνεται!

Διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 4, διπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη υψηλής ευκρίνειας 4,0’’ IPS LCD, υποστήριξη High Definition Video, φωτογραφίες 8MP με φλας, δεύτερη μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις και εσωτερική μνήμη 4GB. Επιπλέον ενσωματώνει τον μοναδικό πλοηγό με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive™ με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου συνολικής αξίας 89€. Συνοδεύεται από καλώδιο MicroUSB και φορτιστή σπιτιού.

Το MLS iQTalk King διατίθεται από σήμερα στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της COSMOTE. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης του MLS iQTalk King είναι 249€ ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.