[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Η MLS Θα Κυκλοφορήσει Τη Πρώτη Της Τηλεόραση

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Η MLS Θα Κυκλοφορήσει Τη Πρώτη Της Τηλεόραση

Η MLS μετά τα GPS, τα κινητά, τα tablets και την εκπαιδευτική τεχνολογία, μπαίνει σε μια νέα κατηγορία προϊόντων: τηλεοράσεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έλαβε το Tech Community από μια αξιόπιστη πηγή, η ελληνική εταιρία ετοιμάζεται για τη κυκλοφορία της τηλεόρασης MLS SuperSmart TV.

Όπως καταλαβαίνετε από το όνομα, η τηλεόραση θα χρησιμοποιεί προηγμένο λειτουργικό σύστημα (λογικά Android;) και θα ενσωματώνει επίσης λογισμικό της εταιρίας για μια απλούστερη εμπειρία. Δεν είναι καθόλου απίθανο να μετέφεραν τη ψηφιακή βοηθό MAIC από τα smartphones και τα tablets στις τηλεοράσεις τους για να επιτρέπουν την εναλλαγή στο κανάλια μέσω της φωνής. Ή μπορεί να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό MLS Pandora που αποκαλύψαμε ακριβώς πριν από ένα μήνα.

Η εταιρία πάντως ανέλαβε την «ανάπτυξη διαλογικού συστήματος (software) με χρήση προσωποποιημένης διεπαφής φυσικής γλώσσας (smart agent) μέσω της εφαρμογής προηγμένων τεχνολογιών επεξεργασίας φωνής (voice recognition) και διαχείρισης γνώσης (knowledge management).»

Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε κάποια εικόνα της τηλεόρασης (πέρα από το εμπορικό σήμα που μπορείτε να δείτε παρακάτω) και δεν γνωρίζουμε πότε θα την ανακοινώσουν. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.