Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Η MLS Θα Κυκλοφορήσει Τη Πρώτη Της Τηλεόραση

Η MLS μετά τα GPS, τα κινητά, τα tablets και την εκπαιδευτική τεχνολογία, μπαίνει σε μια νέα κατηγορία προϊόντων: τηλεοράσεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έλαβε το Tech Community από μια αξιόπιστη πηγή, η ελληνική εταιρία ετοιμάζεται για τη κυκλοφορία της τηλεόρασης MLS SuperSmart TV.

Όπως καταλαβαίνετε από το όνομα, η τηλεόραση θα χρησιμοποιεί προηγμένο λειτουργικό σύστημα (λογικά Android;) και θα ενσωματώνει επίσης λογισμικό της εταιρίας για μια απλούστερη εμπειρία. Δεν είναι καθόλου απίθανο να μετέφεραν τη ψηφιακή βοηθό MAIC από τα smartphones και τα tablets στις τηλεοράσεις τους για να επιτρέπουν την εναλλαγή στο κανάλια μέσω της φωνής. Ή μπορεί να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό MLS Pandora που αποκαλύψαμε ακριβώς πριν από ένα μήνα.

Η εταιρία πάντως ανέλαβε την «ανάπτυξη διαλογικού συστήματος (software) με χρήση προσωποποιημένης διεπαφής φυσικής γλώσσας (smart agent) μέσω της εφαρμογής προηγμένων τεχνολογιών επεξεργασίας φωνής (voice recognition) και διαχείρισης γνώσης (knowledge management).»

Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε κάποια εικόνα της τηλεόρασης (πέρα από το εμπορικό σήμα που μπορείτε να δείτε παρακάτω) και δεν γνωρίζουμε πότε θα την ανακοινώσουν. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: