Αρχίζουν Οι Ενημερώσεις Λογισμικού Στα MLS Με Το MLS Updater

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Τα Σχέδια Της MLS Για Το 2013, Περιλαμβάνουν 10 Μοντέλα Κινητών

MLS iQTalk Crystal hands-on

Τη δυνατότητα για ενημερώσεις λογισμικού στα Android smartphones και tablets της κάνει για πρώτη φορά διαθέσιμη η MLS με το MLS Updater.

Το MLS Updater είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να κάνεις τις ενημερώσεις. Είναι ειδικά σχεδιασμό για τις συσκευές τις εταιρίας ώστε να εντοπίζει τα προγράμματα της και να ‘βγάζει’ στον χρήστη αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για κάθε ένα πρόγραμμα ξεχωριστά. Μάλιστα η MLS μας ενημερώνει ότι με αυτό το τρόπο θα γίνονται οι ενημερώσεις σε νεότερη έκδοση του Android και θα υπάρχει η δυνατότητα οι χρήστες να εγκαταστήσουν τις νέες λειτουργίες που θα αναπτύξει η εταιρία στη Θεσσαλονίκη στο μέλλον.

Το πρόγραμμα μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από εδώ.


Δελτίο Τύπου
MLS Πληροφορική: Αυτόματη αναβάθμιση των λειτουργιών της MLS μέσω της εφαρμογής MLS Updater

Η MLS Πληροφορική ανακοινώνει την κυκλοφορία της καινοτόμας εφαρμογής MLS Updater στο Play Store. Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίζουν αυτόματα τις λειτουργίες που η MLS έχει αναπτύξει

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή MLS Updater μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα κινητά και tablets της εταιρίας που ενσωματώνουν το Talk&Call, Talk&SMS, Talk&Drive, Talk&Post για το Facebook ή Talk&Email καθώς και σε όλες τις συσκευές που περιλαμβάνουν τον καινοτόμο πλοηγό MLS Destinator. Επιπλέον, μέσα από τον MLS Updater γίνεται εφικτή η αναβάθμιση του software των MLS φορητών συσκευών (π.χ. έκδοση Android). Τέλος, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν τις λειτουργίες που η εταιρία θα αναπτύξει μελλοντικά.

Ο χρήστης ενημερώνεται για όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις μέσω ενός μηνύματος που εμφανίζεται αυτόματα στη συσκευή του. Απαιτείται επιβεβαίωση της διαδικασίας αναβάθμισης προκειμένου η εφαρμογή να προχωρήσει στην ενημέρωση των MLS λειτουργιών

Η εφαρμογή MLS Updater βρίσκεται ήδη διαθέσιμη, δωρεάν, στο Play Store. Οι κάτοχοί της μπορούν να αναβαθμίσουν και να ενημερώσουν τις φορητές τους συσκευές χωρίς να απαιτείται η επικοινωνία με το τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης της MLS.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.