Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Moment, Το Κυρτό Smartwatch Με Μπαταρία Διάρκειας 30 Ημερών

Σε μια περίοδο που η κατηγορία των smartwatches βρίσκεται σε άνθιση, πολλές εταιρίες ρίχνουν ιδιαίτερο βάρος σε αυτή την αγορά και δημιουργούν έξυπνα ρολόγια με πολλές δυνατότητες. Κατά πλειοψηφία, τα smartwatch σχετίζονται με τον αθλητισμό και την υγεία του χρήστη, και ενώ η τεχνολογία των συγκεκριμένων συσκευών βρίσκεται ήδη σε ικανοποιητικά επίπεδα, αυτό που δεν εντυπωσιάζει ακόμα είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους.

Πάνω σε αυτό έρχεται να πατήσει η εταιρία Μοmentum Labs, η οποία σχεδιάζει ένα έξυπνο ‘ρολόι’ με ιδιαίτερη κυρτή εμφάνιση, ενώ το μεγάλο χαρακτηριστικό του είναι η διάρκεια της μπαταρίας του, η οποία με μια φόρτιση υπόσχεται 30 μέρες λειτουργίας του ρολογιού. Το Moment smartwatch είναι ένα περικάρπιο gadget με όμορφο σχεδιασμό που φέρει στο πάνω μέρος του ένα ψηφιακό ρολόι, ενώ η οθόνη που εμφανίζει όλες τις πληροφορίες και τις δυνατότητες του έξυπνου ρολογιού βρίσκεται στη κάτω μεριά του καρπού.

Ολόκληρη η επιφάνεια της συσκευής είναι αφής και αυτό είναι που της επιτρέπει είναι να εμφανίζει ένα ολόκληρο πληκτρολόγιο QWERTY, πολύ εντυπωσιακό αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα βολεύει κατά την πληκτρολόγηση. Τέλος, όπως αναφέραμε, η επίσης κυρτή του μπαταρία θα προσφέρει ζωή για 30 ημέρες με μόλις μία φόρτιση.

Το Moment smartwatch είναι ένα εντυπωσιακό smartwatch αλλά για να αποκτήσει σάρκα και οστά πρέπει να μαζευτούν $300.000 στο Kickstarter για να προμηθευτεί η εταιρία ότι είναι απαραίτητο για την δημιουργία, αρχικά, 500 κομματιών. Το ρολόι έχει ήδη κοστολογηθεί από την εταιρία στα $230 και ελπίζουμε σύντομα να το δούμε διαθέσιμο στην αγορά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: