Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

MOTA SmartRing: Το Πρώτο Έξυπνο Δαχτυλίδι Με Οθόνη

MOTA SmartRing

Μπορεί οι μεγάλες κατασκευάστριες εταιρίες να παρουσιάζουν η μια πίσω από την άλλη την δικιά τους πρόταση στην κατηγορία των smartwatch, μια νεοσύστατη εταιρία όμως, η MOTA, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω δημιουργώντας το MOTA SmartRing. Η νέα wearable συσκευή είναι ένα έξυπνο δαχτυλίδι το οποίο σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες προτάσεις που έχουμε δει στο παρελθόν, διαθέτει οθόνη για να κάνει τη ζωή του χρήστη ευκολότερη.

Η MOTA είναι μια startup εταιρία που ασχολείται με την δημιουργία διαφόρων τεχνολογικών gadget, φορετών συσκευών και 3D εκτυπωτών και θα δώσει το παρών στην έκθεση IFA 2014 στο Βερολίνο για να παρουσιάσει το νέο της δημιούργημα. Το SmartRing θα έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με Android και iOS συσκευές και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και λευκό χρώμα. Η οθόνη του θα ενημερώνει τον χρήστη με ειδοποιήσεις για τα μηνύματα, τις κλήσεις, τα emails, το Facebook και το Twitter, ενώ αργότερα θα δείχνει ειδοποιήσεις και από άλλες εφαρμογές όπως Instagram, Uber και LinkedIn.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε την τιμή του και σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσει. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σύντομα κατά την διάρκεια της IFA 2014.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: