Η Motorola Διέρρευσε Το Νέο Moto 360;

Η Motorola Διέρρευσε Το Νέο Moto 360;

Η Motorola, αν και δεν το έχει επιβεβαιώσει, αναμένεται να παρουσιάσει στην έκθεση IFA 2015 στο Βερολίνο το νέο Moto 360 δεύτερης γενιάς. Παρόλο που μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάποια σοβαρή διαρροή που να δείχνει το νέο έξυπνο ρολόι της, η εταιρία ίσως να έκανε μια γκάφα και να αποκάλυψε η ίδια το νέο Moto 360 πρόωρα.

Σε ένα tweet της στο Twitter, η Motorola δημοσίευσε μια εικόνα που δείχνει το γνωστό Moto 360 με έναν ελαφρώς ανανεωμένο σχεδιασμό. Αν είναι όντως το νέο τότε διαθέτει προεξοχές για εύκολη εναλλαγή λουρακιών. Επίσης το κουμπί ενεργοποίησης/μενού βρίσκεται σε μία νέα θέση. Το σώμα παραμένει κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και το μαύρο κομμάτι στο κάτω μέρος της οθόνης (που φιλοξενεί τον αισθητήρα φωτός) δεν έχει αφαιρεθεί για να εγκατασταθεί μια πραγματικά στρογγυλή οθόνη.

Η Motorola μόλις κατάλαβε τη γκάφα της διέγραψε το tweet, αλλά προφανέστατα η εικόνα αποθηκεύτηκε και διαμοιράστηκε στο διαδίκτυο. Δεν γνωρίζουμε αν είναι αυτό το αληθινό Moto 360 δεύτερης γενιάς, αλλά η εικόνα ταιριάζει με κάτι παλιές παλιές φωτογραφίες που δημοσίευσε κατά λάθος ο CEO της Lenovo και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.