Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Lenovo ‘σκοτώνει’ το ιστορικό όνομα της Motorola

Η Lenovo ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2016 στο Λας Βέγκας ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί την επωνυμία της Motorola στα κινητά της. Η κινέζικη εταιρία είχε εξαγοράσει τη Motorola για $3 δισεκατομμύρια μέσα στο 2014 και από τότε την είχε αφήσει να λειτουργεί αυτόνομα. Από το 2016 αυτό αλλάζει, στη προσπάθεια των Κινέζων να επεκτείνουν το δικό τους brand.

Τα νέα κινητά της ιστορικής εταιρίας θα ανήκουν στη σειρά Moto όπως πριν, αλλά επίσημα θα λέγονται «Moto X by Lenovo» ή πιο απλά «Lenovo Moto X.» Επάνω τους θα εξακολουθούν να έχουν το γνωστό λογότυπο «M» της εταιρίας και θα προστεθεί επίσης αυτό της Lenovo.

Το όνομα της Motorola πλέον θα υπάρχει μόνο στα χαρτιά. Η εταιρία επιβεβαίωσε την είδηση και σχολίασε ότι έτσι θα λέγεται μόνο η εταιρία που ανήκει στη Lenovo:

«Motorola Mobility continues to exist as a Lenovo company and is the engineering and design engine for all of our mobile products. However, for our product branding we will utilize a dual brand strategy across smartphone and wearables going forward using Moto and Vibe globally. Motorola hasn’t been used on our products since the launch of the original Moto X in 2013.»

O γενικός διευθυντής της εταιρίας, Rick Osterloh, είπε στο CNET: «Σιγά-σιγά θα καταργήσουμε τη Motorola.»

Τα καλά κινητά θα ανήκουν στη σειρά Moto, όμως τα φθηνά (βλ. Moto G) θα προστεθούν στη σειρά Vibe της Lenovo. Το καλό πάντως είναι ότι θα κυκλοφορήσουν σε περισσότερες αγορές όπου δραστηριοποιούταν μέχρι τώρα η Lenovo.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: