Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Motorola Moto 360 Αποκαλύφθηκε Σε Νέες Φωτογραφίες

Η Motorola έκανε καλή δουλειά με το Moto 360, αλλά δεν κατάφερε να κρύψει το δεύτερο μοντέλο πριν το ανακοινώσει. Έτσι νέες φωτογραφίες βγήκαν στη δημοσιότητα που δείχνουν το Moto 360 πεντακάθαρα, και επιπλέον μπορούμε να δούμε τις διαφορές του μικρού και του μεγάλου μοντέλου – γιατί ως γνωστόν θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, το νέο smartwatch της Motorola θυμίζει αρκετά τα αναλογικά ρολόγια εξαιτίας των νέων προεξοχών για εύκολη αλλαγή λουρακιών, το στρογγυλό σώμα του και το κουμπί ενέργειας στα πλάγια που έχει μετακινηθεί πιο πάνω (σε σχέση με το τωρινό 360). Η οθόνη του εξακολουθεί να μην είναι πλήρως στρογγυλή γιατί στο κάτω μέρος της υπάρχει μια μαύρη μπάρα όπου έχει τοποθετηθεί ο αισθητήρας φωτός.

Η Motorola αναμένεται να ανακοινώσει το δεύτερης γενιάς Moto 360 στην έκθεση IFA 2015. Αργότερα θα το κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη, το μικρό που έχει μικρότερη οθόνη από το τωρινό 360 και το μεγάλο που λογικά παραμένει στις ίδιες ίντσες με το τωρινό. Η εταιρία στη Βραζιλία έχει ήδη κατοχυρώσει τα ονόματα “360S” και “360L”, με το πρώτο να εμφανίζεται με μπαταρία χωρητικότητας 270mAh και το δεύτερο με 375mAh χωρητικότητα (το πρώτο μοντέλο έχει μπαταρία 320mAh).

Μοιράσου το με τους φίλους σου: