Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Motorola Moto G, E Και X Αναβαθμίζονται Στο Android 4.4.4 KitKat

Motorola Moto G

Η Motorola ανακοίνωσε πως η αναβάθμιση των πετυχημένων της Motorola Moto G, E και X με Android για την έκδοση 4.4.4 KitKat ξεκίνησε από την Ινδία. Η νέα έκδοση φέρνει σαφώς όλες τις αλλαγές που έκανε η Google στην έκδοση 4.4.4, όπως βελτιώσεις στην ασφάλεια και στην εφαρμογή τηλεφώνου, αλλά και αλλαγές που πραγματοποίησε η Motorola για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης των κινητών της.

Δύο νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το τελευταίο update των Moto smartphones είναι η δυνατότητα της παύσης κατά την εγγραφή βίντεο και η συνέχιση της εγγραφής, και το Motorola Alert. Το Motorola Alert είναι μια εφαρμογή στην οποία ο χρήστης του κινητού μπορεί να ορίσει τους κοντινούς του ανθρώπους και όταν βρεθεί σε περίπτωση ανάγκης να τους ειδοποιήσει αμέσως. Μπορεί επίσης να ορίσει το σπίτι του, την διεύθυνση που είναι η δουλειά ή του σχολείου ώστε να ξέρουν οι φίλοι και η οικογένειά του πότε έφυγε ή πήγε σε αυτά τα μέρη.

Το update ξεκίνησε για τα κινητά που βρίσκονται στην Ινδία και λογικά μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλες χώρες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: