Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Motorola Ετοιμάζει Smartwatch Και Νέο Moto X

Motorola MOTOACTV

Η Motorola ετοιμάζει να μπει στην αγορά των wearables συσκευών αργότερα μέσα σε αυτό το χρόνο, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο Rick Osterloh. Η εταιρία θα λανσάρει ένα smartwatch το οποίο ο Osterloh ισχυρίζεται πως αντιμετωπίζει τα προβλήματα των αντίπαλων ρολογιών σχετικά με τον σχεδιασμό και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τα νέα μαθεύτηκαν κατά τη διάρκεια συζήτησης στην έκθεση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Οι παλιότερες προσπάθειες της Motorola για wearables συσκευές, όπως το MotoACTV για αθλητές της φωτογραφίας, δεν ήταν γνωστές για τον σχεδιασμό και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους. Οπότε φαίνεται πως η εταιρία στράφηκε σε αυτούς τους τομείς τώρα. Ο Osterloh δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο ρολόι τους.

Σε άλλα νέα της εταιρίας, η Motorola αποκάλυψε μέσω tweet πως η νέα έκδοση του Moto X θα λανσαριστεί αργά το καλοκαίρι. Βέβαια εμάς εδώ στην Ελλάδα δεν μας ενδιαφέρουν αυτά τα νέα γιατί δεν έχει έρθει ούτε το Moto G επίσημα, αλλά στις ΗΠΑ αποτελεί μια καλή πρόταση.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: