Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

MSI GT80 Titan: Ένα Laptop Για Παιχνίδια Με Μηχανικό Πληκτρολόγιο

MSI GT80 Titan

Η MSI ετοιμάζει την κυκλοφορία ενός νέου laptop που προορίζεται για πολλές ώρες παιχνιδιού, το MSI GT80 Titan. Το GT80 Titan διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 18 ίντσες, ενώ αυτό που το κάνει να διαφέρει από αντίστοιχες προτάσεις είναι το μηχανικό πληκτρολόγιο που ενσωματώνει. Το μηχανικό πληκτρολόγιο είναι εξοπλισμένο με διακόπτες Cherry Brown MX της εταιρίας Cherry που κατασκευάζει πληκτρολόγια πολλά χρόνια τώρα και προσφέρει στον χρήστη ευκολία και αξιοπιστία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δίπλα από το QWERTY πληκτρολόγιο η εταιρία έχει τοποθετήσει το αριθμητικό πληκτρολόγιο, το οποίο δεν ακολουθεί την ίδια μηχανική τεχνολογία. Αντιθέτως, είναι επίπεδο αφού πάνω σε αυτό είναι τοποθετημένο το trackpad – μια έξυπνη κίνηση για εξοικονόμηση χώρου. Η MSI δεν έχει κάνει ακόμα γνωστά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, όπως επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας του και την τιμή του. Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το MSI GT80 Titan διαθέτει οθόνη 18 ιντσών και και δύο επεξεργαστές γραφικών τύπου NVIDIA GeForce GTX 980M σε SLI διάταξη.

MSI GT80 Titan_1

Μοιράσου το με τους φίλους σου: