Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

MSI Vortex: Ένα κυλινδρικό gaming PC σαν το Mac Pro

Η Apple το 2013 έγραψε ιστορία ανακοινώνοντας το κυλινδρικό Mac Pro το οποίο άφησε άφωνους ακόμα και όσους δεν θέλουν Mac, όμως από τότε δεν είδαμε κάποια άλλη εταιρία να ανακοινώνει παρόμοιο PC. Τελικά έπρεπε να περάσουν τρία χρόνια για να ανακοινώσει η MSI στη CES 2016 ένα κυλινδρικό PC – το Vortex.

Το MSI Vortex πατάει στον δρόμο που χάραξε η Apple με το Mac Pro, όμως εξωτερικά έχει ένα περίεργο design που αποτελείται από ένα RGB LED φως το οποίο αλλάζει χρώμα μέσα από τις ρυθμίσεις του. Άμα ο χρήστης αφαιρέσει το κουτί του (6.5lt) θα διαπιστώσει ότι και το εσωτερικό του μοιάζει με του Mac, δηλαδή στο κέντρο υπάρχει ένα αθόρυβο τριγωνικό σύστημα ψύξης («360° Silent Storm Cooling») και σε κάθε πλευρά του έχει τοποθετηθεί η μητρική.

Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του MSI Vortex, στην ακριβότερη έκδοση έχουμε επεξεργαστή Intel Core i7-6700K (Skylake) και δύο κάρτες γραφικών Nvidia GeForce GTX 980 σε διάταξη Nvidia SLI, ενώ στη φθηνότερη έκδοση επεξεργαστή Intel Core i5 (Skylake) και δύο κάρτες γραφικών GeForce GTX 960. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν έχουν αποκαλυφθεί. Η τιμή του θα ξεκινάει από τα $2,000 για το βασικό μοντέλο και θα φτάνει τα $4,000 για το ακριβότερο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: