Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

myAppFree: Κατεβάστε δωρεάν paid apps στο Android από το Play Store

Το myAppFree είναι μια νέα εφαρμογή για Android η οποία σας βοηθάει να κατεβάσετε επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια από το Google Play Store δωρεάν. Όσοι έχετε, ή είχατε, Windows Phone ίσως να την γνωρίζατε από εκεί, γιατί ξεκίνησε από τα Windows και τώρα μεταφέρθηκε στο Android.

Η ομάδα του myAppFree στην ουσία συνεργάζεται με προγραμματιστές για να προσφέρουν τις εφαρμογές και τα παιχνίδια τους σε έκπτωση ή δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και έπειτα ενημερώνει τους χρήστες μέσω της εφαρμογής. Κάθε 24 ώρες μια επιλεγμένη εφαρμογή/παιχνίδι προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Επίσης, η εφαρμογή ενημερώνει τον χρήστη και για εκπτώσεις σε in-app αγορές για ξεκλείδωμα levels σε παιχνίδια ή για την αγορά της premium/pro έκδοσης μιας freemium εφαρμογής. Άμα είστε προγραμματιστής και θέλετε η εφαρμογή σας να προβληθεί στο myAppFree μπορείτε να στείλετε ένα email στο anna@myappfree.com.

Όσοι έχετε Android μπορείτε να τη κατεβάσετε από το Google Play Store και όσοι Windows (smartphone, tablet ή PC) από το Windows Store.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: