Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Netropolitan, Το Νέο Κοινωνικό Δίκτυο Των Πλουσίων

Netropolitan

Το Netropolitan είναι ένα νέο κοινωνικό δίκτυο το οποίο υπόσχεται ότι δεν θα έχει καθόλου διαφημίσεις και επιπλέον θα μπορείς να συζητήσεις εκεί μέσα «εκλεπτυσμένα» θέματα με «εκλεπτυσμένα» μέλη. Το Netropolitan στην ουσία είναι ένα διαδικτυακό «club» πλουσίων, αφού χρειάζεται να σπαταλήσεις το ποσό των 9,000 δολαρίων για να πραγματοποιηθεί η εγγραφή σου. Άλλωστε με αυτόν τον τρόπο λανσάρεται – ως μια κλειστή ομάδα ανθρώπων που διαθέτουν περισσότερο χρήμα παρά χρόνο.

Ιδρυτής του Netropolitan είναι ο James Touchi-Peters, συνθέτης και πρώην διευθυντής της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Μινεσότα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα δεν υπάρχει το κατάλληλο περιβάλλον για να συζητήσει κάποιος θέματα ανώτερου επιπέδου. Επίσης, αν νομίζετε ότι πληρώνετε μια και μοναδική φορά κατά την εγγραφή σας κάνετε λάθος, καθώς ο «εκλεπτυσμένος» ιδρυτής του ζητάει από κάθε χρήστη επιπλέον 3,000 δολάρια μετά το πέρας του πρώτου χρόνου ώστε να συνεχίσει την χρήση της υπηρεσίας του.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι άνω των 21 χρονών και να εγγράφονται με τα πραγματικά τους ονόματα. Εντός του δικτύου ο καθένας έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί την δικιά του ομάδα και να προσεγγίζει άτομα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ όλοι μπορούν να επισκεφτούν το προφίλ καθενός τα οποία είναι ανοιχτά. Επόμενος η πολιτική να γίνεις «φίλος» με κάποιον δεν υπάρχει.

Πηγή: CNN

Μοιράσου το με τους φίλους σου: