[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Αυτό Είναι Το Νέο Λογότυπο Της Cosmote

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Αυτό Είναι Το Νέο Λογότυπο Της Cosmote

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tech Community, η Cosmote θα ανανεώσει το λογότυπό της ακολουθώντας το σχέδιο του παλιού της. Η διαρροή έγινε από μια αξιόπιστη πηγή μας που θέλησε να κρατήσει τη ταυτότητά της κρυφή.

Το νέο λογότυπο είναι σύγχρονο παρόλο που βασίζεται στο παλιό. Είναι ένας κύκλος ο οποίος χωρίζεται σε δύο τμήματα, το αριστερό στα χρώματα της Cosmote (πράσινο) και το δεξί στα χρώματα του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (μπλε). Κάτω από αυτόν αναγράφεται «COSMOTE» με πράσινο και μπλε χρώμα για τη κάθε εταιρία.

Το παλιό λογότυπο της Cosmote χρησιμοποιήθηκε μέχρι το 2005 και από τότε έχουμε το τωρινό. Ήταν μια μισοζωγραφισμένη υδρόγειος και δίπλα της με πλάγια γράμματα έγραφε Cosmote με πράσινο και μπλε σαν το νέο.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα αντικαταστήσει το τωρινό logo ή αν θα χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό, αλλά μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε. Η εταιρία πάντως το έχει υποβάλλει στο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού και περιμένει την έγκριση. Μέχρι να επισημοποιηθεί μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Ενημέρωση:

Από ότι μας ενημερώνει η ίδια πηγή, το Υπουργείο ενέκρινε το σήμα και μπορείτε να διαβάσετε για τη σχετική απόφαση εδώ.

Cosmote logo leak

Σχετικά νέα

2 Responses

  1. Nai i grammatoseira se pirakse oxi oti to O einai san polikairismeni mouxla me to mple prassino!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.