Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Αυτό Είναι Το Νέο Λογότυπο Της Cosmote

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tech Community, η Cosmote θα ανανεώσει το λογότυπό της ακολουθώντας το σχέδιο του παλιού της. Η διαρροή έγινε από μια αξιόπιστη πηγή μας που θέλησε να κρατήσει τη ταυτότητά της κρυφή.

Το νέο λογότυπο είναι σύγχρονο παρόλο που βασίζεται στο παλιό. Είναι ένας κύκλος ο οποίος χωρίζεται σε δύο τμήματα, το αριστερό στα χρώματα της Cosmote (πράσινο) και το δεξί στα χρώματα του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (μπλε). Κάτω από αυτόν αναγράφεται «COSMOTE» με πράσινο και μπλε χρώμα για τη κάθε εταιρία.

Το παλιό λογότυπο της Cosmote χρησιμοποιήθηκε μέχρι το 2005 και από τότε έχουμε το τωρινό. Ήταν μια μισοζωγραφισμένη υδρόγειος και δίπλα της με πλάγια γράμματα έγραφε Cosmote με πράσινο και μπλε σαν το νέο.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα αντικαταστήσει το τωρινό logo ή αν θα χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό, αλλά μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε. Η εταιρία πάντως το έχει υποβάλλει στο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού και περιμένει την έγκριση. Μέχρι να επισημοποιηθεί μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Ενημέρωση:

Από ότι μας ενημερώνει η ίδια πηγή, το Υπουργείο ενέκρινε το σήμα και μπορείτε να διαβάσετε για τη σχετική απόφαση εδώ.

Cosmote logo leak

Μοιράσου το με τους φίλους σου: