Τα Πρώτα Chromebook Με Intel Haswell Επεξεργαστές

Τα Πρώτα Chromebook Με Intel Haswell Επεξεργαστές

2013 Chrome PC

Η Google μαζί με την Intel παρουσίασαν στην IDF 2013 τα νέα Chromebook laptops που χρησιμοποιούν τους επεξεργαστές Intel Haswell για καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη αυτονομία.

HP Chromebook 14

Το HP Chromebook 14 έχει HD οθόνη 14-ιντσών, 16GB SSD δίσκο και 100GB δώρο για 2 χρόνια στο Drive, υποδοχές HDMI, USB 2.0 και USB 3.0, αυτονομία έως 9,5 ώρες, πάχος 20,75 χιλιοστά και βάρος 1,85 χιλιοστά. Υπάρχει επιλογή για μοντέλο με 4G υποστήριξη για internet on the go, ενώ χάρη στους νέους επεξεργαστές και το ελαφρύ λειτουργικό μπορεί να ανοίξει μέσα σε 7 δευτερόλεπτα.

Acer Chromebook

Το Acer Chromebook έχει οθόνη 11,6-ιντσών, αυτονομία έως 8,5 ώρες, δώρο 100GB στο Drive για 2 χρόνια, πάχος 19,05 χιλιοστά και βάρος 1,25 κιλά. Αυτό ανοίγει μέσα σε 8 δευτερόλεπτα.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι εκτός από την HP και την Acer, Chromebook νέο έχει και η Toshiba, ενώ η ASUS έφτιαξε ένα νέο Chromebox, απλά δεν έχουμε τα χαρακτηριστικά τους για να τα αναφέρουμε. Η Google πρόσθεσε ότι άλλες 6 κατασκευάστριες εταιρίες θα ανακοινώσουν το δικό τους PC με Chrome OS.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.