Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Πρώτα Chromebook Με Intel Haswell Επεξεργαστές

2013 Chrome PC

Η Google μαζί με την Intel παρουσίασαν στην IDF 2013 τα νέα Chromebook laptops που χρησιμοποιούν τους επεξεργαστές Intel Haswell για καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη αυτονομία.

HP Chromebook 14

Το HP Chromebook 14 έχει HD οθόνη 14-ιντσών, 16GB SSD δίσκο και 100GB δώρο για 2 χρόνια στο Drive, υποδοχές HDMI, USB 2.0 και USB 3.0, αυτονομία έως 9,5 ώρες, πάχος 20,75 χιλιοστά και βάρος 1,85 χιλιοστά. Υπάρχει επιλογή για μοντέλο με 4G υποστήριξη για internet on the go, ενώ χάρη στους νέους επεξεργαστές και το ελαφρύ λειτουργικό μπορεί να ανοίξει μέσα σε 7 δευτερόλεπτα.

Acer Chromebook

Το Acer Chromebook έχει οθόνη 11,6-ιντσών, αυτονομία έως 8,5 ώρες, δώρο 100GB στο Drive για 2 χρόνια, πάχος 19,05 χιλιοστά και βάρος 1,25 κιλά. Αυτό ανοίγει μέσα σε 8 δευτερόλεπτα.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι εκτός από την HP και την Acer, Chromebook νέο έχει και η Toshiba, ενώ η ASUS έφτιαξε ένα νέο Chromebox, απλά δεν έχουμε τα χαρακτηριστικά τους για να τα αναφέρουμε. Η Google πρόσθεσε ότι άλλες 6 κατασκευάστριες εταιρίες θα ανακοινώσουν το δικό τους PC με Chrome OS.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: