Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ξεκίνησε Η Αναβάθμιση Του Nexus 4 σε Android 4.4

White Nexus 4

Και ενώ η Samsung τώρα ξεκίνησε να δίνει το Android 4.4 στο Note 2, η Google ξεκίνησε την αναβάθμιση του Android 4.4 στο Nexus 4. Οι τελευταία εκδόσεις του Android συνηθίζονται να δίνονται αμέσως στις Nexus συσκευές, ωστόσο αυτή άργησε 3 εβδομάδες από την ανακοίνωσή της για να έρθει στο Nexus 4. Το πιο λογικό που θα φταίει για την καθυστέρηση θα είναι για να εξαλειφθούν τα διάφορα προβλήματα.

Μέχρι τώρα οι προχωρημένοι χρήστες μπορούσαν να εγκαταστήσουν την νεότερη έκδοση (KRT16O) μέσω επίσημων factory images όμως η τελική (KRT16S) που ξεκίνησε να διατίθεται μέσω over-the-air στη συσκευή έχει περισσότερες διορθώσεις προβλημάτων. Η ενημέρωση στο Android 4.4 KitKat έχει μέγεθος 238MB και ήδη ξεκίνησε να γίνεται διαθέσιμη, οπότε σε λίγες εβδομάδες όλα τα Nexus 4 θα μπορούν να αναβαθμιστούν.

Το Tech Community είχε καλύψει στο παρελθόν τις αλλαγές του 4.4. Μπορείς να τις διαβάσεις εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: