Η Google Επιβεβαίωσε Το Nexus 5

Η Google Επιβεβαίωσε Το Nexus 5

LG Nexus 5 leak (12)

Η Google επιβεβαίωσε ‘επίσημα’ το Nexus 5 ανεβάζοντάς το στο κατάστημα Google Play των ΗΠΑ όπου θα το πουλάει μόλις το ανακοινώσει μαζί με το Android 4.4. Αυτό που έγιναν ήταν ‘κατά λάθος’ να το αναρτήσουν στο κατάστημα για κάποιες ώρες, όμως ο χρόνος ήταν υπεραρκετός για τον κόσμο να το δει και να τραβήξει αυτά τα screenshots.

Από τις εικόνες φαίνεται ξεκάθαρα ο σχεδιασμός του κινητού, και έτσι επαληθεύονται οι προηγούμενες διαρροές-φήμες. Επιπλέον μπορούμε να επαληθεύσουμε και αυτή τη λίστα με τα χαρακτηριστικά του νέου Android 4.4 Kit Kat στην οποία αναφέρεται ότι η μπάρα πλοήγησης και η μπάρα ειδοποιήσεων είναι διάφανες.

LG Nexus 5 leak (13)

Τέλος, μαθαίνουμε και τη τιμή του κινητού, η οποία ξεκινάει από τα $349, βγάζοντας αναληθής αυτή τη φήμη που μιλάει για $299 αρχική τιμή.

Το Nexus 5 είχε αναρτηθεί εδώ αλλά η Google το αφαίρεσε. Μέχρι την ανακοίνωση της ναυαρχίδας αυτής που αναμένεται να γίνει μέσα στο μήνα, μπορείς να παρακολουθείς την κάλυψη του Tech Community για το Nexus εδώ και του Android 4.4 εδώ.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.