Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Επιβεβαίωσε Το Nexus 5

LG Nexus 5 leak (12)

Η Google επιβεβαίωσε ‘επίσημα’ το Nexus 5 ανεβάζοντάς το στο κατάστημα Google Play των ΗΠΑ όπου θα το πουλάει μόλις το ανακοινώσει μαζί με το Android 4.4. Αυτό που έγιναν ήταν ‘κατά λάθος’ να το αναρτήσουν στο κατάστημα για κάποιες ώρες, όμως ο χρόνος ήταν υπεραρκετός για τον κόσμο να το δει και να τραβήξει αυτά τα screenshots.

Από τις εικόνες φαίνεται ξεκάθαρα ο σχεδιασμός του κινητού, και έτσι επαληθεύονται οι προηγούμενες διαρροές-φήμες. Επιπλέον μπορούμε να επαληθεύσουμε και αυτή τη λίστα με τα χαρακτηριστικά του νέου Android 4.4 Kit Kat στην οποία αναφέρεται ότι η μπάρα πλοήγησης και η μπάρα ειδοποιήσεων είναι διάφανες.

LG Nexus 5 leak (13)

Τέλος, μαθαίνουμε και τη τιμή του κινητού, η οποία ξεκινάει από τα $349, βγάζοντας αναληθής αυτή τη φήμη που μιλάει για $299 αρχική τιμή.

Το Nexus 5 είχε αναρτηθεί εδώ αλλά η Google το αφαίρεσε. Μέχρι την ανακοίνωση της ναυαρχίδας αυτής που αναμένεται να γίνει μέσα στο μήνα, μπορείς να παρακολουθείς την κάλυψη του Tech Community για το Nexus εδώ και του Android 4.4 εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: