Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Χρήστες Αναφέρουν Νέα Προβλήματα Στα Nexus 6P Και Nexus 5X

Η φετινή ναυαρχίδα της Google, Nexus 6P.

Η φετινή ναυαρχίδα της Google, Nexus 6P.

Οι χρήστες αναφέρουν ότι ανακάλυψαν νέα προβλήματα στα Nexus 6P και Nexus 5X τα οποία προφανέστατα υπάρχουν τώρα επειδή οι εταιρίες δεν έλεγξαν διεξοδικά τις συσκευές τους. Παλιότερα οι κάτοχοι των κινητών διαμαρτύρονταν ότι στο Nexus 6P το γυαλί της κάμερας σπάει από μόνο του και στο Nexus 5X ότι η οθόνη κιτρινίζει.

Τώρα λένε ότι στη ναυαρχίδα της Google-Huawei υπάρχει πρόβλημα με το μικρόφωνο. Συγκεκριμένα όταν μιλάνε στο τηλέφωνο, οι συνομιλητές τους δεν τους ακούνε καθαρά. Το πρόβλημα μάλλον σχετίζονται με το δεύτερο μικρόφωνο για την ακύρωση θορύβου, και μια προσωρινή λύση που βρήκαν οι χρήστες είναι να καλύπτουν το πίσω μικρόφωνο με το δάχτυλό τους κατά τη διάρκεια της κλήσης. Η Google αναγνωρίζει το πρόβλημα και δουλεύει για την επίλυσή του.

Όσο για το Nexus 5X, οι κάτοχοί του ισχυρίζονται ότι όταν φορτίζει, μερικές φορές δεν ανταποκρίνεται ή ‘κολλάει’ η οθόνη. Ευτυχώς η λύση που δίνουν μερικοί χρήστες είναι απλή: αλλαγή του φορτιστή. Αλλάζοντας τον φορτιστή ίσως φτιάξει το πρόβλημα, όπως γινόταν και σε ορισμένα παλιότερα κινητά. Ούτε η Google ούτε η LG έχουν σχολιάσει τις φήμες, όμως αν ισχύει ότι φταίει ο φορτιστής τότε η LG πρέπει να τρέξει ένα πρόγραμμα αντικατάστασης των φορτιστών των χρηστών.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: