Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Nexus Θα Συνεχίσουν Να Υπάρχουν Παράλληλα Με Το Android Silver

Nexus 5

Όπως όλα έδειχναν, η σειρά Nexus της Google προχωρούσε προς το τέλος της και μάλιστα το γεγονός αυτό είχε επιβεβαιώσει το @evleaks, που ανέφερε ότι η αμερικάνικη εταιρία σταματάει την δημιουργία συσκευών με αυτή την επωνυμία, εξαιτίας του νέου προγράμματος που προτίθεται να λανσάρει, Android Silver. Επιπλέον, οι αναφορές ότι η LG δεν είχε λάβει κάποια εντολή για την κατασκευή του επόμενου μοντέλου είχαν ενισχύσει την φημολογία.

Ωστόσο, όλα αυτά διαψεύστηκαν από τον Dave Burke, επικεφαλής του τμήματος Android engineering και του προγράμματος Nexus, που επιβεβαίωσε ότι η σειρά θα συνεχίσει να υπάρχει. Μάλιστα, τόνισε ότι είναι αδιανόητο η Google να συνεχίσει χωρίς τα Nexus, καθώς με αυτόν τον τρόπο δείχνει προς τα που κινείται η πλατφόρμα της τόσο σε επίπεδο λογισμικού όσο και σε επίπεδο υλικού. Παρόλα αυτά, δεν έγινε κάποια αναφορά για το Android Silver, ούτε για τον επόμενο κατασκευαστή των Nexus συσκευών, που όπως φαίνεται μπορεί να είναι η HTC.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: