Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Nexus Player, Ανακοινώθηκε Η Απάντηση Της Google Στο Apple TV

Αυτός είναι ο διάδοχος του αποτυχημένου Nexus Q

Nexus Player

Η πρώτη συσκευή που τρέχει το Android TV αποκαλύφθηκε και ονομάζεται Nexus Player. Η συσκευή ανέβηκε στο site της Google παράλληλα με το phablet Google Nexus 6 και το tablet Google Nexus 9 το βράδυ της Τετάρτης 15 Οκτωβρίου.

Το Nexus Player κατασκευάζεται από την Asus και είναι μια set-top-box συσκευή / κονσόλα που μπορεί να συνδεθεί με τη τηλεόραση που ήδη έχουμε. Όπως είχαμε δει και το καλοκαίρι, με το Android TV μπορούμε να παίξουμε παιχνίδια του Android στη τηλεόρασή μας, μπορούμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές για να δούμε ταινίες ή σειρές (όπως για παράδειγμα από το Netflix) ή να ακούσουμε μουσική (από το Spotify ή το Play), ή να πραγματοποιήσουμε αναζητήσεις με τη φωνή μας επειδή ενσωματώνει το Google. Μαζί με το Nexus Player θα κυκλοφορήσει και ένα χειριστήριο για να παίζει ο χρήστης του παιχνίδια. Στη συσκευασία θα δίνεται ένα απλό τηλεχειριστήριο με τα βασικά, συν ένα κουμπί για αναζήτηση με τη φωνή.

Σαν συσκευή, μέσα στο Nexus Player θα δούμε έναν τετραπύρηνο Intel Atom επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.8 GHz, 2×2 (MIMO) 802.11ac Wi-Fi, 1GB RAM, 8GB χωρητικότητα, Bluetooth 4.1, θύρα Micro-USB 2.0, και προφανώς μια HDMI έξοδο (1920×1080@60Hz) για σύνδεση με τη τηλεόραση. Οι διαστάσεις του είναι 120 x 120 x 20 χιλιοστά και το βάρος 235 γραμμάρια.

Η Google θα κυκλοφορήσει το νέο Nexus στις 3 Νοεμβρίου. Οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 17 Οκτωβρίου. Όσον αφορά τη τιμή, το κόστος ανέρχεται στα $99 (€78), όσο δηλαδή κοστίζει και η αντίστοιχη πρόταση της Apple που υπάρχει για χρόνια στην αγορά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: