Το Nexus Smartwatch Έρχεται Με 1.65 Ιντσών Οθόνη, Android 4.4 KitKat

Το Nexus Smartwatch Έρχεται Με 1.65 Ιντσών Οθόνη, Android 4.4 KitKat

Όλα δείχνουν πως οι ‘φορετές’ wearable συσκευές είναι το μέλλον στη Πληροφορική και η Google το γνωρίζει αυτό. Πρόσφατα ο επικεφαλής του Android, Sundar Pichai, αποκάλυψε πως έρχονται τα εργαλεία του Android για wearable συσκευές πριν την κυκλοφορία του Nexus smartwatch, οπότε είναι σίγουρο πως η Google θα κυκλοφορήσει ένα δικό της ρολόι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Επίσημη Υποστήριξη Του Android Για Wearables Ετοιμάζει Η Google

Αν και μέχρι χθες δεν γνωρίζαμε τι θα χρησιμοποιήσει η Google στο ρολόι της, το Evleaks σήμερα αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά του. Το Nexus Smartwatch θα έρθει με τετράγωνη οθόνη 1.65 ιντσών ανάλυσης 280 x 280 pixel (λιγότερο από το Samsung Gear 2) και θα είναι μια κλασική IPS LCD οθόνη. Ο επεξεργαστής είναι προς το παρόν άγνωστος, όμως γνωρίζουμε πως η RAM φτάνει τα 512 MB. Το Android 4.4 KitKat που τρέχει έχει προσαρμοστεί για τόση RAM για να μην δημιουργούνται προβλήματα. Τέλος, η χωρητικότητα φτάνει τα 4 GB.

Το Google ρολόι θα κατασκευάζεται από την LG. Η ανακοίνωσή του πιθανόν να πραγματοποιηθεί στο συνέδριο Google I/O αυτό το καλοκαίρι, τον Ιούνιο (25 και 26 του Ιουνίου).

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.