Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Neyya: Ένα Δαχτυλίδι Για Χειρισμό Συσκευών

Αν και η αγορά των smart rings είναι -ακόμα- μικρή, κάποιες εταιρίες προσπαθούν να δημιουργήσουν τα δικά τους έξυπνα δαχτυλίδια μπας και καταφέρουν να τα κάνουν τη νέα μόδα. Το Neyya είναι ένα τέτοιο προϊόν και πρόκειται να βγει στην αγορά σύντομα.

Το Neyya είχε μπει για χρηματοδότηση στο IndieGoGo και μπόρεσε κατά 203% να ξεπεράσει το ποσό που ήθελε η εταιρία για να το βγάλει στην αγορά. Τότε είχε την ονομασία Fin, όμως τώρα έχει μετονομαστεί σε Neyya.

Το Neyya λοιπόν ενσωματώνει μια επιφάνεια αφής (capacitive) στο πάνω μέρος του και συνδέεται μέσω Bluetooth στο κινητό ή στη GoPro κάμερα του χρήστη. Μόλις το συνδέσει ο χρήστης μπορεί να χειριστεί τη μουσική του κινητού ή να τραβήξει φωτογραφίες μέσω της GoPro. Επίσης, μέσω δόνησης μπορεί να ειδοποιήσει για νέες κοινοποιήσεις του κινητού. Φυσικά οι δυνατότητές του δεν περιορίζονται σε αυτά τα πράγματα – ο χρήστης μπορεί να ορίσει διάφορες άλλες συντομεύσεις μέσω της εφαρμογής στη συσκευή του (διαθέσιμη για Android, iOS, Windows 8.1 και OS X).

Θα γίνει διαθέσιμο για αγορά μέσω του Amazon στις 26 Νοεμβρίου.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: