Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Nintendo Miitomo, Το Πρώτο Παιχνίδι Κινητών Της Nintendo

Η Nintendo παρουσίασε το πρώτο της παιχνίδι αποκλειστικά για κινητά τηλέφωνα, το Miitomo. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την DeNA, όμως δεν είναι ακριβώς παιχνίδι, αφού ο κύριος σκοπός του είναι η επικοινωνία μεταξύ των χρηστών.

Στο Miitomo οι χρήστες πρέπει να φτιάξουν τον δικό τους χαρακτήρα-avatar, τον Mii, και στη συνέχεια μπορούν να επικοινωνήσουν με άλλους χρήστες σε πραγματικό χρόνο. Η ανακοίνωση έγινε από τον νέο πρόεδρο της Nintendo, Tatsumi Kimishima, ο οποίος ανακοίνωσε ότι είναι δωρεάν παιχνίδι αλλά θα προσφέρει αγορές με πραγματικά χρήματα και ότι θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016. Επίσης επισημοποίησε ότι το Club Nintendo θα αντικατασταθεί από το My Nintendo από όπου οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν παιχνίδια και άλλα ψηφιακά αντικείμενα για τα παιχνίδια.

Πάντως, σύμφωνα με το Reuters, το παιχνίδι απογοήτευσε τόσο τους χρήστες όσο και τους επενδυτές με αποτέλεσμα η μετοχή της Nintendo να πέσει κατά 10% και της DeNA κατά 16%. Ας ελπίσουμε ότι στους επόμενους τίτλους της γιαπωνέζικης εταιρίας θα πρωταγωνιστούν ήρωες που γνωρίσαμε από παλιά, όπως ο Mario, ο Pikachu και ο Link. Η εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει ότι μέχρι το 2017 θα κυκλοφορήσει 5 ακόμη τίτλους για smartphones.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: