Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Tatsumi Kimishima, Ο Νέος Πρόεδρος Της Nintendo

Η Nintendo έχει νέο κυβερνήτη τώρα, και ακούει στο όνομα Tatsumi Kimishima. Ο κ. Kimishima αντικατέστησε τον Satoru Iwata ο οποίος στις 13 Ιουλίου απεβίωσε αφήνοντας την εταιρία ακυβέρνητη αυτή τη δύσκολη περίοδο που βρίσκεται.

Ο 65-χρονος Tatsumi Kimishima αναλαμβάνει τα καθήκοντα του CEO, και ενώ μπορεί να μην τον έχετε ακουστά, είναι ‘βετεράνος’ στη γιαπωνέζικη εταιρία. Μέχρι σήμερα ήταν ο Managing Director της Nintendo, επιβλέποντας τον τομέα διαχείρισης προσωπικού, και πιο πριν (από το 2000) ήταν ο επικεφαλής των οικονομικών για την εταιρεία των Pokemon, πρόεδρος της Pokemon USA και πρόεδρος της Nintendo Αμερικής.

Επιπρόσθετα, οι Miyamato και Genyo Takeda, δύο άνθρωποι που δούλεψαν στα Wii, τώρα αναλαμβάνουν τις θέσεις των «Creative Fellow» και «Technology Fellow» αντίστοιχα. Ουσιαστικά θα βοηθούν τον κ. Kimishima αυτή τη μεταβατική περίοδο.

Ο νέος CEO έχει πολύ δουλειά να κάνει. Υπό την ηγεσία του Iwata είχαν ξεκινήσει την ανάπτυξη της κονσόλας NX, μπήκαν στην αγορά των παιχνιδιών για smartphones και πρέπει να ανακοινώσουν τον διάδοχο του 3DS που αρχίζει και παλιώνει. Τώρα αυτός πρέπει να επιβλέπει τα projects και να πάρει τις σωστές αποφάσεις που θα τα οδηγήσουν στην επιτυχία…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: