Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τέλος Οι Ενημερώσεις Για Το HTC 8S

HTC 8S

Η HTC ανακοίνωσε στα forums υποστήριξης της ότι το HTC 8S με Windows Phone δεν θα αναβαθμιστεί στη τελευταία έκδοση που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες. Το update αυτό (Windows Phone 8.1 Update 1) φέρνει υποστήριξη για φακέλους και το λανσάρισμα της Cortana σε Αγγλία και Κίνα, ενώ βεβαίως δεν λείπουν οι γενικές διορθώσεις στο σύστημα.

Η εταιρία αναφέρει ότι μετά από επικοινωνία με το τμήμα έρευνας και με τη Microsoft, καταλήξανε πως το 8S δεν θα αναβαθμιστεί στο Update 1 επειδή το hardware του δεν συναντάει τα κριτήρια που έχει θέσει η Microsoft. Μιας και δεν έχει δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, φαίνεται πως απλά εγκατέλειψε το κινητό, αφού υποστηρίζει κανονικά το Windows Phone 8.1 και δεν θα είχε πρόβλημα με το Update 1 που απλά φέρνει κάποια πράγματα παραπάνω.

Όσον αφορά το HTC 8X, η HTC ανέφερε πως μόλις διορθωθούν κάποια bugs και γίνει πιο αξιόπιστο το σύστημα θα δώσουν την ενημέρωση. Με το επικείμενο λανσάρισμα του HTC One for Windows, η εταιρία ίσως σταματήσει να αναβαθμίζει και το 8X.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: